Κοτόπουλο με κριθαράκι κοκκινιστό
Πανεύκολο φαγητό
Συνολικός χρόνος : 50 λεπτά
500 γ. Φιλέτα κοτόπουλο σε κύβους
Νερό
1 Ζωμό κοτόπουλο σε κύβο
3 κ.σ. Ντοματοπολτό
1 φ. Κριθαράκι
Αλάτι
Πιπέρι
Πως το κάνουμε
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κοτόπουλο με όλα τα υλικά έκτος το κριθαράκι, βράζουνε για 30 λεπτά περίπου, προσθέτουμε το κριθαράκι και σβήνουμε όταν μισοψηθεί. Εάν δεν έχει νερό στην κατσαρόλα προσθέτουμε 1-2 φλιτζάνια, κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κριθαράκι να απορροφήσει το νερό έτσι ώστε να ψηθεί.
Σερβίρουμε με γιαούρτι.
Tomato Chicken with orzo stew
Very easy food
Servings: 4
Cooking time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
What we need
500 g. Diced chicken fillets
Water
1 Chicken broth in a cube
3 tbsp. Tomato paste
1 c. Orzo
Salt
Pepper
How do we do it
Put the chicken in a pot with all the ingredients except the orzo, boil for about 30 minutes, add the orzo and simmer when half cooked. If there is no water in the pot, add 1-2 cups, close the pot and let the orzo absorb the water so that it is cooked.
Serve with yogurt.
Good luck!!!