Και αυτή η συνταγή ανήκει στις εύκολες και γρήγορες.
Χρόνος ψησίματος : 30 λεπτά μπούτι ή 45 κουτάλα + 15 λεπτά
Συνολικός χρόνος : 1 ώρα
700 γ. Βοδινό μπούτι ή κουτάλα σε κύβους
200 γ. Κριθαράκι
1 Ζωμό Βοδινού
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κ.σ. Ντοματοπολτό
1 κ.γ. Δυόσμο ξερό
Πιπέρι
Αλάτι
Νερό να σκεπάζει το φαγητό μας
Λάδι για τσιγάρισμα
Πως το κάνουμε
Στη χύτρα ταχύτητας τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το κρέας να πάρει χρώμα.
Βάζουμε το νερό, το ντοματοπολτό, τα μπαχαρικά ανακατεύουμε και ψήνουμε το κρέας ανάλογα με το είδος του. Όταν μπορούμε να ανοίξουμε τη χύτρα προσθέτουμε το κριθαράκι να ψηθεί για 10-15 λεπτά. Όταν προσθέσουμε το κριθαράκι χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε πολύ τακτικά.
Καλή όρεξη!!!
Orzo with beef
And this recipe belongs to the easy and fast.
Servings: 4-5
Cooking time: 30 minutes leg or 45 spoon + 15 minutes
Total time: 1 hour
What we need
700 g. Beef leg or ladle in cubes
200 g. Orzo
1 Beef Broth
1 Chopped onion
3 tbsp. Tomato paste
1 tbsp. Dry peppermint
Pepper
Salt
Water to cover our food
Oil for deep frying
How do we do it
Fry the onion in the pressure cooker and add the meat to get color.
Add the water, the tomato paste, the spices, mix and cook the meat according to its type. When we can open the pot, add the orzo to cook for 10-15 minutes. When we add the orzo, lower the heat and stir very regularly.
Good Luck!!!