Σημειώσεις - Οδηγίες
Σε αυτή τη σελίδα υπάρχουν γενικές
σημειώσεις και οδηγίες.
*Αλεύρι στα γλυκά βάζουμε ζαχαροπλαστικής
ή για όλες τις χρήσεις ή φαρίνα. Προσοχή γιατί κάποια έχουν Μπέικιν Πάουντερ
και τότε πρέπει να αφαιρεθεί το επιπλέον από τη συνταγή εκτός και αν γραφεί
κάτι άλλο η συνταγή.
*Αλάτι και πιπέρι μπαίνει παντού αφού
δοκιμάσουμε το φαγητό μας πρώτα εκτός και αν γραφεί κάτι άλλο η συνταγή.
*Μπαχαρικά και μυρωδικά μπορούμε να
βάλουμε ότι μας αρέσει.
*Το ψήσιμο στο φούρνο
γίνεται στον αέρα εκτός και αν γραφεί κάτι άλλο η συνταγή.
*Λάδι
στα γλυκά χρησιμοποιώ ηλιέλαιο, στα φαγητά μπορείτε να χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο
ακόμα και στη θέση του βούτυρού.
***Γενικά εάν έχετε κάποια απορία ρωτήστε με.