Μπριζόλες με πλιγούρι και λαχανικά
Μερίδες : 5-6
Χρόνος ψησίματος : 1 ώρα και 30 λεπτά
Συνολικός χρόνος 2 ώρες
Μπριζόλες
6 Χοιρινές Μπριζόλες
30 γ. Ελαιόλαδο
40 γ. Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
80 γ. Άσπρο κρασί
150 γ. Ντεμί γκλας
1 κ.γ. Μουστάρδα
10 γ. Βούτυρο
40 γ. Κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. Μαϊντανό (προερετικά)
Ντεμί γκλας
300 γ. κόκκινο Κρασί γλυκό
300 γ. κόκκινο Κρασί ξηρό
2 κ.σ. Μουστάρδα
750 γ. Νερό
60 γ. σκόνη Ντεμί γκλας (εάν δεν βρείτε στο εμπόριο χρησιμοποιήστε Bisto Gravy Powder)
Πλιγούρι
1 φ. Πλιγούρι
20 γ. Ελαιόλαδο
30 γ. Φιδέ
1 μέτριο Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Ζωμό σε κύβο
2 κ.σ. Ντοματοπολτό
Αλάτι
Πιπέρι
Λαχανικά
2 Καρότα
100 γ. Φασολάκι
1 κ.σ. Ελαιόλαδο
Ζωμό
1 σκελίδα Σκόρδο
Μπριζόλες
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε το βούτυρο, τον ζεσταίνουμε λίγο, βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και προσθέτουμε το κρασί να εξατμιστεί.
Βάζουμε τα πιο πάνω σε ένα ταψί, Προσθέτουμε τη ντεμί γκλάς, τη μουστάρδα, τη κρέμα γάλακτος ανακατεύουμε και ψήνουμε στο φούρνο για μια ώρα στους 150c. Το μαϊντανό τον προσθέτουμε στο πιάτο όταν σερβίρουμε τις μπριζόλες.
Ντεμί γκλας
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα βράζουμε για 20 λεπτά.
Πλιγούρι
Τσιγαρίζουμε στο λαδί το κρεμμύδι με το φιδέ.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου ανακατεύοντας συχνά.
Λαχανικά
Καρότα: Τα βράζουμε στο ζωμό με το σκόρδο μέχρι να ψηθούν αλλά να είναι λίγο τραγανά.
Φασολάκι: Τα βάζουμε σε κοχλαστό ζωμό για λίγα λεπτά με σκόρδο να μαλακώσουν λίγο και τα αφαιρούμε αμέσως.
Καλή Επιτυχία!!!
Pork Chops with groats and vegetables
Servings: 5-6
Cooking time: 1 hour and 30 minutes
Total time 2 hours
What we need
Pork Chops
30 g. Olive oil
40 g. Chopped onion
80 g. White wine
150 g. Demi glass
1 tbsp. Mustard
10 g. Butter
40 g. fresh Cream
2 tbsp. Parsley (optional)
Demi glass
300 g. red Sweet wine
300 g. red Wine dry
2 tbsp. Mustard
750 g. Water
60 g. Demi-glass powder (if not available on the market use Bisto Gravy Powder)
Groats
1 f. Oatmeal
20 g. Olive oil
30 g. Snake
1 medium Chopped onion
1 Broth in a cube
2 tbsp. Tomato paste
Salt
Pepper
Vegetables
2 Carrots
100 g. Fresh green Bean
1 tbsp. Olive oil
Broth
1 clove Garlic
How do we do it
Pork chops
Fry the onion in oil to get color.
Add the butter, heat it a little, put the pork chops to get color and add the wine to evaporate.
Put the above on a baking pan, add the demi glaze, mustard, fresh cream, mix and bake in the oven for one hour at 150c. Add the parsley to the plate when serving the steaks.
Demi glass
Put all the ingredients together and cook for 20 minutes.
Groats
Fry the onion in the oil with the vermicelli.
Add the remaining ingredients and cook for about 20 minutes, stirring often.
Vegetables
Carrots: Boil them in the garlic broth until cooked but a let them little crunchy.
Bean: Put them in boiling broth for a few minutes with garlic to soften a little and remove immediately.
Good luck!!!