Μερίδες : 2
Χρόνος ψησίματος : 25 λεπτά
Συνολικός χρόνος : 35 λεπτά
1 φιλέτο Πέρκας 400-500 γραμμάρια (κατεψυγμένο, έτοιμο καθαρισμένο)
1 κ.σ. Μουστάρδα
1 κ.γ. Μαϊντανό
1 μικρό Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μικρό Πιπέρι πράσινο κομμένο σε μοιρασμένες ροδέλες
Πιπέρι άσπρο
Λίγο ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε τα φιλέτα μας και απλώνουμε τη μουστάρδα πάνω σε αυτά. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170c° για 25 λεπτά.
Συνοδεύεται με ρύζι ή πατάτες και σαλάτα.
Καλή Επιτυχία!!!
Oven Perch fillet
Servings: 2
Cooking time: 25 minutes
Total time: 35 minutes
What we need
1 Perch fillet 400-500 grams (frozen, ready cleaned)
1 tbsp. Mustard
1 tbsp. Parsley
1 small Chopped Onion
1 small green pepper cut into divided slices
White pepper
A little olive oil
How do we do it
We clean our fillets and spread the mustard on them. Put the remaining ingredients, mix and bake in a preheated oven at 170c ° for 25 minutes.
Served with rice or potatoes and salad.
Good luck!!!