Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Ψαρονέφρι με αλλαντικά


Ψαρονέφρι με αλλαντικά

Το ψαρονέφρι είναι από τα πιο μαλακά και ακριβά κομμάτια του χοιρινού. Μπορούμε να το μαγειρέψουμε με πάρα πολλούς τρόπος και δεν χρειάζεται πολλή ώρα ψήσιμο.

Μερίδες : 3
Χρόνος ψησίματος : 30 λεπτά
Συνολικός χρόνος : 50 λεπτά


Ψαρονέφρι με αλλαντικά


Τι χρειαζόμαστε
400 γ. Ψαρονέφρι
1 Καρότο κομμένο 
2 μέτριες Πατάτες κομμένες
3 φέτες Χαμ ή Μπέικον
3 φέτες Τυρί (της αρεσκείας μας)
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Μπαχαρικά

Πως το κάνουμε
Ετοιμάζουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Κόβουμε το ψαρονέφρι στα τρία. Τυλίγουμε το κάθε κομμάτι με το τυρί και από πάνω το αλλαντικό. Το βάζουμε στο ταψί.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες, το καρότο  και τα προσθέτουμε στο ταψί. Βάζουμε το ελαιόλαδο, τα μπαχαρικά το αλάτι να πάνε παντού, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά στον φούρνο στους 180c°, 5-10 πριν κλείσουμε το φούρνο βγάζουμε το αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα το φαγητό.

Καλή Επιτυχία!!!

Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο Swordfish with potatoes in the oven

  Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο   Ακόμα ένα φαγητό για τη συλλογή απλό, εύκολο.   Μερίδες : 3 Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά Συνολ...