Ψαρονέφρι με αλλαντικά
Το ψαρονέφρι είναι από τα πιο μαλακά
και ακριβά κομμάτια του χοιρινού. Μπορούμε να το μαγειρέψουμε με πάρα πολλούς
τρόπος και δεν χρειάζεται πολλή ώρα ψήσιμο.
Μερίδες : 3
Χρόνος ψησίματος : 30 λεπτά
Συνολικός χρόνος : 50 λεπτά
Τι χρειαζόμαστε
400 γ. Ψαρονέφρι
1 Καρότο κομμένο
2 μέτριες Πατάτες κομμένες
3 φέτες Χαμ ή Μπέικον
3 φέτες Τυρί (της αρεσκείας μας)
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Μπαχαρικά
Πως το κάνουμε
Ετοιμάζουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Κόβουμε το ψαρονέφρι στα τρία. Τυλίγουμε το κάθε κομμάτι
με το τυρί και από πάνω το αλλαντικό. Το βάζουμε στο ταψί.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες, το καρότο και τα προσθέτουμε στο ταψί. Βάζουμε το
ελαιόλαδο, τα μπαχαρικά το αλάτι να πάνε παντού, σκεπάζουμε το ταψί με
αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά στον φούρνο στους 180c°, 5-10 πριν κλείσουμε το φούρνο βγάζουμε το
αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα το φαγητό.
Καλή Επιτυχία!!!