Βοδινό
με σπανάκι
Οι
εύκολες αλλά γευστικές συνταγές συνεχίζονται.
Μερίδες : 5
Χρόνος ψισήματος : 40 λεπτά
Συνολικός
χρόνος : 1 ώρα
Τι χρειαζόμαστε
750 γ. Βοδινό μπούτι κομμένο σε κύβους
1-2
ματσάκια φρέσκα Κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Λάδι
για τσιγάρισμα
½ φ. Άσπρο
κρασί
400 γ.
Σπανάκι κατεψυγμένο ή 3 ματσάκια φρέσκο(κομμένο)
Μισό
ματσάκι Άνηθο
2
κ.σ. Μαϊντανό
1 Λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Πως το κάνουμε
Καθαρίζουμε,
πλένουμε το σπανάκι και το αφήνουμε στην άκρη ,εάν είναι φρέσκο αλλιώς παραβλέπουμε αυτή τη διαδικασία.
Κόβουμε
το κρέας σε κύβους και το αφήνουμε στην άκρη.
Στη
χύτρα ταχύτητας βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί, τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια προσθέτουμε
το κρέας να πάρει χρώμα, βάζουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. Έπειτα
προσθέτουμε νερό να σκεπάζει το φαγητό, κλείνουμε τη χύτρα και ψήνουμε για 30
λεπτά. Μετά από 30 λεπτά και αφού μπορούμε να ανοίξουμε τη χύτρα προσθέτουμε τα
υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και ψήνουμε για ακόμα 10-15 λεπτά.
Καλη Επιτυχία !!!