Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Βοδινό με σπανάκι


Βοδινό με σπανάκι

Οι εύκολες αλλά γευστικές συνταγές συνεχίζονται.

Βοδίνο με σπανάκι

Μερίδες : 5
Χρόνος ψισήματος : 40 λεπτά
Συνολικός χρόνος : 1 ώρα

Τι χρειαζόμαστε
750 γ.  Βοδινό μπούτι κομμένο σε κύβους
1-2 ματσάκια φρέσκα Κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Λάδι για τσιγάρισμα
½ φ. Άσπρο κρασί
400 γ. Σπανάκι κατεψυγμένο ή 3 ματσάκια φρέσκο(κομμένο)
Μισό ματσάκι Άνηθο
2 κ.σ. Μαϊντανό
1 Λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι

Πως το κάνουμε
Καθαρίζουμε, πλένουμε το σπανάκι και το αφήνουμε στην άκρη ,εάν είναι φρέσκο αλλιώς παραβλέπουμε αυτή τη διαδικασία.
Κόβουμε το κρέας σε κύβους και το αφήνουμε στην άκρη.
Στη χύτρα ταχύτητας βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί, τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια προσθέτουμε το κρέας να πάρει χρώμα, βάζουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. Έπειτα προσθέτουμε νερό να σκεπάζει το φαγητό, κλείνουμε τη χύτρα και ψήνουμε για 30 λεπτά. Μετά από 30 λεπτά και αφού μπορούμε να ανοίξουμε τη χύτρα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και ψήνουμε για ακόμα 10-15 λεπτά.

Καλη Επιτυχία !!!


Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο Swordfish with potatoes in the oven

  Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο   Ακόμα ένα φαγητό για τη συλλογή απλό, εύκολο.   Μερίδες : 3 Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά Συνολ...