Μερίδες : 5
Χρόνος ψισήματος : 45 λεπτά
Συνολικός
χρόνος : 1 ώρα και
10 λεπτά
Τι χρειαζόμαστε
700
γ. Βοδινό μπούτι κομμένο σε κύβους
1 μέτριο
Κρεμμύδι ψιλοκομμένα
Λάδι
για τσιγάρισμα
½ φ.
Κόκκινο κρασί
3
μέτριες Πατάτες
1
Ζωμό λαχανικών σε κύβο
1
κ.σ. Ντοματοπολτό
Νερό
400
γ. Σπανάκι κατεψυγμένο ή 3 ματσάκια φρέσκο(κομμένο)
Αλάτι
Πιπέρια
διάφορα(μαύρο, άσπρο, κόκκινο, πράσινο)
Πως το κάνουμε
Καθαρίζουμε,
πλένουμε το σπανάκι και το αφήνουμε στην άκρη(εαν είναι φρέσκο).
Κόβουμε
το κρέας σε κύβους και το αφήνουμε στην άκρη.
Στη
χύτρα ταχύτητας βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι
προσθέτουμε το κρέας να πάρει χρώμα, βάζουμε το κρασί και αφήνουμε να
εξατμιστεί. Έπειτα προσθέτουμε τις πατάτες, το ζωμό, το ντοματοπολτό, προσθέτουμε
νερό να σκεπάζει το φαγητό, κλείνουμε τη χύτρα και ψήνουμε για 30 λεπτά. Μετά
από 30 λεπτά και αφού μπορούμε να ανοίξουμε τη χύτρα προσθέτουμε τα υπόλοιπα
υλικά, ανακατεύουμε, ψήνουμε για ακόμα 10-15 λεπτά.
Καλή Επιτυχία !!!