Κολοκάσι
Ακόμα ένα παραδοσιακό γεύμα.
Μερίδες : 5
Χρόνος ψησίματος : 1 ώρα και 30 λεπτά (ελέγχουμε)
Συνολικός
χρόνος : 2 ώρες
Τι χρειαζόμαστε
600 γ. Χοιρινό
μπούτι σε κομμάτια
3 ρίζες κολοκάσι
μέτριες
1 μέτριο Κρεμμύδι
κομμένο μισοφέγγαρα
½ φ. Σέλινο
ψιλοκομμένο
¼ φ. Ντοματοπολτό
½ φ. Καρότο
τριμμένο στο τρίφτη
Πιπέρι
Αλάτι
1 χυμό Λεμονιού
Νερό να
καλύπτει τα υλικά μας
Πως το κάνουμε
Καθαρίζουμε
και κόβουμε το κολοκάσι. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το κρέας μας
να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κολοκάσι και τα υπόλοιπα υλικά μας εκτός από το
σέλινο ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 1:-1:30 ώρα, το
ανακατεύουμε κάθε 15 λεπτά περίπου. Το σέλινο το προσθέτουμε 15 λεπτά πριν το
τέλος για να μην διαλυθεί .
Καλή Επιτυχία !!!