Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Κολοκάσι


Κολοκάσι

Ακόμα ένα παραδοσιακό γεύμα.


Κολοκάσι



Μερίδες : 5
Χρόνος ψησίματος : 1 ώρα και 30 λεπτά (ελέγχουμε)
Συνολικός χρόνος : 2 ώρες

Τι χρειαζόμαστε
600 γ. Χοιρινό μπούτι σε κομμάτια
3 ρίζες κολοκάσι μέτριες
1 μέτριο Κρεμμύδι κομμένο μισοφέγγαρα
½ φ. Σέλινο ψιλοκομμένο
¼ φ. Ντοματοπολτό
½ φ. Καρότο τριμμένο στο τρίφτη
Πιπέρι
Αλάτι
1 χυμό Λεμονιού
Νερό να καλύπτει τα υλικά μας

Πως το κάνουμε
Καθαρίζουμε και κόβουμε το κολοκάσι. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το κρέας μας να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κολοκάσι και τα υπόλοιπα υλικά μας εκτός από το σέλινο ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 1:-1:30 ώρα, το ανακατεύουμε κάθε 15 λεπτά περίπου. Το σέλινο το προσθέτουμε 15 λεπτά πριν το τέλος για να μην διαλυθεί .

Καλή Επιτυχία !!!
                           

Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο Swordfish with potatoes in the oven

  Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο   Ακόμα ένα φαγητό για τη συλλογή απλό, εύκολο.   Μερίδες : 3 Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά Συνολ...