Καρμπονάρα
Αλλαντικά,
τυριά και κρέμα γάλακτος ακόμα ένας συνδυασμός που δεν είπα ποτέ όχι.
Μερίδες : 4
Χρόνος ψησίματος : 10-15
μακαρόνια + 10-15 υπόλοιπα υλικά +10 στο φούρνο όλο το φαγητό
Συνολικός
χρόνος : 1 ώρα
Τι χρειαζόμαστε
200 γ. Μακαρόνια
1 Ζωμό σε κύβο
1 φ. Μανιταράκια
3 φέτες Χαμ
2 φέτες Μπέικον
2 φέτες Χαλούμι
2 φέτες Τυρί
2 κ.σ. Μαϊντανό
1/3 φ. Καλαμπόκι
½ φ. Κρέμα Γάλακτος
2 Αυγά
Βράζουμε τα μακαρόνια σε νερό με 1 ζωμό.
Τρίβουμε το τυρί και το αφήνουμε στην άκρη.
Ανακατεύουμε τη κρεμά με τα αυγά και τα αφήνουμε στην
άκρη.
Κόβουμε τα υπόλοιπα υλικά σε μικρά κομματάκια.
Τσιγαρίζουμε τα μανιταράκια, το καλαμπόκι, το χαμ, το
μπέικον και το χαλούμι.
Όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια και τα υλικά που τσιγαρίσαμε
τα βάζουμε στο ίδιο σκεύος, προσθέτουμε τη κρέμα με τα αυγά, το τυρί
ανακατεύουμε και ψήνουμε για 10 λεπτά στο φούρνο στους 170c°. Σερβίρουμε
και γαρνίρουμε με τριμμένο τυρί και μαϊντανό.