Κοκκινιστό Μοσχάρι με σπανάκι
Μερίδες : 3
Συνολικός χρόνος : 1 ώρα και 30 λεπτά
Τι χρειαζόμαστε
700γ. Μοσχαράκι κομμένο σε κύβους
3 μέτριες Πατάτες κομμένες σε κύβους
1 κ.σ. Ντοματοπολτό
500γ. Σπανάκι
Θυμάρι
Δεντρολίβανο
Λεμόνι
Πιπέρι
Αλάτι
Σε χύτρα ταχύτητας προσθέτουμε το κρέας, τις πατάτες, το ντοματοπολτό και νερό να σκεπάζει τα πιο πάνω.
Ψήνουμε σε κλειστή χύτρα σε μέτρια φωτιά για 25 λεπτά
Ανοίγουμε και ψήνουμε για ακόμα 20 λεπτά.
Προσθέτουμε το σπανάκι, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το λεμόνι, το αλάτι, το πιπέρι και ψήνουμε για ακόμα 10 λεπτά.
Καλή επιτυχία!!!
Stew Beef with spinach
Servings: 3
Total time: 1 hour and 30 minutes
What we need
700g. Veal cut into cubes
3 medium potatoes cut into cubes
1 tbsp. Tomato paste
500g. Spinach
Thyme
Rosemary
Lemon
Pepper
Salt
How do we do it
In a pressure cooker, add the meat, potatoes, tomato paste and water to cover the above.
Cook in a closed pressure cooker on medium heat for 25 minutes
Open and cook for another 20 minutes.
Add the spinach, thyme, rosemary, lemon, salt, pepper and cook for another 10 minutes.
Good luck!!!