Σολομός με λαχανικά
Μερίδες : 2
Συνολικός χρόνος : 1 ώρα
Τι χρειαζόμαστε
1 κ.γ. Άνηθο
1 κ.σ. Ελαιόλαδο
200γ. Μπρόκολο
200γ. Κουνουπίδι
100γ. Φασολάκι
50γ. Καλαμπόκια μικρά κομμένα στη μέση
50γ. Καρότο κομμένο σε κυβάκια
200γ. μωβ Λάχανο
100γ. Καλαμπόκι
Κουρκουμά
Αλάτι
Πιπέρι
Επιπρόσθετα και προαιρετικά
Καστανά μακαρόνια σπαγγέτι
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το σολομό να πάρει χρώμα και τελειώνουμε το ψήσημο του στο φούρνο και προσθέτουμε τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι.
Ετοιμάζουμε τα λαχανικά και σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο , προσθέτουμε τα λαχανικά να μαλακώσουν , προσθέτουμε το κουρκουμά αλάτι και πιπέρι.
Καλή Επιτυχία!!!
Salmon with vegetables
Servings: 2
Total time: 1 hour
What we need
300g. Salmon fillets
1 tbsp. Anise
1 tbsp. Olive oil
200g. Broccoli
200g. Cauliflower
100g. Green Beans
50g. Small corn cut in half
50g. Carrot cut into cubes
200g. purple Cabbage
100g. Corn
Turmeric
Salt
Pepper
Additionally, and optionally
Brown spaghetti
How do we do it
Put the salmon in a pan to get color and finish cooking in the oven and add the dill, salt and pepper.
Prepare the vegetables and in a pan heat the olive oil, add the vegetables to soften, add the turmeric salt and pepper.
Good luck!!!