Κανελόνια
αλά Κυπριακά
Στη πραγματικότητα τα κανελόνια
είναι ζυμαρικά αλλά την
πρώτη φορά που εγώ δοκίμασα κανελόνια ήταν κρέπες με κιμά.
Μαγευτικός συνδυασμός !!!
Μερίδες : 20 Μέτρια
Συνολικός χρόνος :3 ώρες
Τι χρειαζόμαστε Αλμυρές κρέπες x2
Τι χρειαζόμαστε Κιμάς
Επιπλέον
250γ. Κρέμα
γάλακτος
1 κ.σ. Μαϊντανό
1 κ.σ. Χαλούμι
Στήσιμο
Παίρνουμε
τη κρέπα και βάζουμε κιμά από τη μία άκρη στην άλλη (όπως βλέπουμε τη κρέπα
βάζουμε μία οριζόντια γραμμή κιμά προς το μέρος μας) και τυλίγουμε. Τοποθετήσουμε
τα κανελόνια σε ένα πυρίμαχο σκεύος διπλά διπλά. Όταν γεμίσουμε το σκεύος
ρίχνουμε πάνω στα κανελόνια τα υγρά που έμειναν από τον κιμά, την κρέμα
γάλακτος, το μαϊντανό και το χαλούμι. Σκεπάσουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180C’
για 20-30 λεπτά.
Καλή Επιτυχία !!!