Κιμάς Κοκκινιστός
Μια από της αγαπημένες μου
συνταγές. Την χρησιμοποιώ σχεδόν σε όποιο φαγητό χρησιμοποιείται κιμάς
κοκκινιστός και των τρώω και μόνο του με σαλάτα.
Χρόνος ψησίματος : 30 λεπτά
Συνολικός χρόνος : 40 λεπτά
Τι χρειαζόμαστε
Λαδί για το τσιγάρισμα
500 γ. Χοιρινό κιμά
1 μέτριο ψιλοκομμένο Κρεμμύδι
3 κ.σ. Ντοματοπολτό
3 κ.σ. Μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Ότι άλλα μπαχαρικά και μυρωδικά μας αρέσουν
Πως το κάνουμε
Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και προσθέτουμε το κρεμμύδι να
μαραθεί.
Προσθέτουμε το κιμά να πάρει χρώμα. Όταν αλλάξει χρώμα
προσθέτουμε τον ντοματοπολτό, νερό να σκεπάζει το κιμά και ψήνουμε για 30 λεπτά ανακατεύοντας κάθε τόσο. Λίγο πριν
σβήσουμε τη φωτιά βάζουμε τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε
(χρειάζεται να μείνουν πολύ λίγα υγρά στο κιμά).
Καλή όρεξη!!!