Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Κιμάς Κοκκινιστός


Κιμάς Κοκκινιστός

Μια από της αγαπημένες μου συνταγές. Την χρησιμοποιώ σχεδόν σε όποιο φαγητό χρησιμοποιείται κιμάς κοκκινιστός και των τρώω και μόνο του με σαλάτα.

Μερίδες : 2

Χρόνος ψησίματος : 30 λεπτά

Συνολικός χρόνος : 40 λεπτά



Κιμάς Κοκκινιστός



Τι χρειαζόμαστε 
Λαδί για το τσιγάρισμα
500 γ. Χοιρινό κιμά
1 μέτριο ψιλοκομμένο Κρεμμύδι
3 κ.σ. Ντοματοπολτό
3 κ.σ. Μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Ότι άλλα μπαχαρικά και μυρωδικά μας αρέσουν

Πως το κάνουμε
Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι  να ζεσταθεί και προσθέτουμε το κρεμμύδι να μαραθεί.
Προσθέτουμε το κιμά να πάρει χρώμα. Όταν αλλάξει χρώμα προσθέτουμε τον ντοματοπολτό, νερό να σκεπάζει το κιμά και ψήνουμε για  30 λεπτά ανακατεύοντας κάθε τόσο. Λίγο πριν σβήσουμε τη φωτιά βάζουμε τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε (χρειάζεται να μείνουν πολύ λίγα υγρά στο κιμά).

Καλή όρεξη!!!


Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο Swordfish with potatoes in the oven

  Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο   Ακόμα ένα φαγητό για τη συλλογή απλό, εύκολο.   Μερίδες : 3 Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά Συνολ...