Σουφλέ
Μερίδες : 2
Χρόνος ψησίματος : 20 Μπεσαμέλ + 20-30 Σουφλέ
Συνολικός χρόνος : 1 ώρα και 15 λεπτά
Τι χρειαζόμαστε
Μαρέγκα
3 Ασπράδια
Αλάτι
Πιπέρι
Μπεσαμέλ
100 γ. Βούτυρο
100 γ. Αλεύρι
300 γ. Γάλα
3 Κρόκους χτυπημένους
2 φέτες Χαμ κομμένες σε κυβάκια
2 φέτες Μπέικον κομμένες σε κυβάκια
1 Πιπέρι πράσινο (κέρατο)
200 γ. Τυρί τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ετοιμάζουμε τη μπεσαμέλ, Βάζουμε το αλεύρι και το βούτυρο να ζεσταθούν, προσθέτουμε το γάλα να ζεσταθεί, στη συνέχεια ενσωματώνουμε τους κρόκος με γρήγορες κινήσεις και βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη μαρέγκα και τυρί που θα βάλουμε από πάνω.
Αφήνουμε να κρυώσει το μίγμα με τη μπεσαμέλ και ενσωματώνουμε τη μαρέγκα με απαλές κινήσεις.
Ψήνουμε σε πυρίμαχο σκεύος στους 190-200c° 20-30 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!!!
Souffle
Servings: 2
Cooking time: 20 Béchamel + 20-30 Souffle
Total time: 1 hour and 15 minutes
What we need
Meringue
3 egg whites
Salt
Pepper
Béchamel
100 g. Butter
100 g. Flour
300 g. Milk
3 Beaten yolks
2 slices of ham cut into cubes
2 slices of bacon cut into cubes
1 Green pepper (horn)
200 g. Grated cheese
Salt
Pepper
How do we do it
Prepare the béchamel, Put the flour and butter to heat, add the milk to heat, then incorporate the yolk with quick movements and put the rest of the ingredients except the meringue and cheese that we will put on top.
Allow the mixture with the béchamel to cool and incorporate the meringue with gentle movements.
Bake in a fireproof dish at 190-200c ° 20-30 minutes.
Good luck!!!