Ψαρονέφρι με πατάτες στο φούρνο σαν Φαχίτας
Μερίδες 2
Χρόνος ψησίματος : 40 λεπτά πατάτες + 35-40 ψαρονέφρι
Συνολικός χρόνος : 1 ώρα και 45 λεπτά
4 Έτοιμες Τορτίγιες
Γέμιση
200 γ. Ψαρονέφρι κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες
1 μέτριο Κρεμμύδι κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες
Λίγο Λάδι
1 Πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μακρόστενες λωρίδες
100 γ. Μανιτάρια κομμένα
½ φ. Κρασί κόκκινο
Νερό (εάν χρειαστεί)
Αλάτι
Πιπέρι
Τυρί τριμμένο για γαρνιτούρα
Επιπλέον
Πατάτες φούρνου
Ζαμπόν
Πως το κάνουμε
Πατάτες
Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες και τις προσθέτουμε σε ένα ταψί με λάδι αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε στο φούρνο για 35-40 λεπτά περίπου
Ζαμπόν
Κόβουμε το ζαμπόν σε λεπτές λωρίδες και το ζεσταίνουμε λίγο σε αντιπολιτικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι.
Γέμιση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι.
Προσθέτουμε το κρέας, τα μανιταράκια και τις πιπεριές να πάρουν χρώμα.
Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε το νερό, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε για 20-25 λεπτά περίπου.
Ζεσταίνουμε τις Τορτίγιες βάζουμε γέμιση τις τυλίγουμε και ρίχνουμε τυρί από πάνω.
Καλή Επιτυχία!!!
Pork Tenderloin with potatoes like fajitas in the oven
Servings 2
Cook time: 40 minutes potatoes + 35-40 brisket
Total time: 1 hour and 45 minutes
What we need
4 Ready Tortillas
Stuffing
200 g. Pork Tenderloin cut into long narrow strips
1 medium Onion cut into long narrow strips
Some oil
1 Red pepper cut into long narrow strips
100 g. Mushrooms cut
½ c. Red wine
Water (if needed)
Salt
Pepper
Grated cheese for garnish
In addition
Baked potatoes
Ham
How do we do it
Potatoes
Cut the potatoes into slices and add them to a pan with oil, salt and pepper. Cook in the oven for about 35-40 minutes
Ham
Cut the ham into thin strips and heat it a little in a non-stick pan with a little oil.
Stuffing
Fry the onion in oil.
Add the meat, mushrooms and peppers to get color.
Add the wine and let it evaporate.
Add water, salt and pepper and cook for about 20-25 minutes.
Heat the tortillas, put the filling, wrap them and pour cheese on top.
Good luck!!!