Χρόνος ψησίματος : 30 λεπτά +1 ώρα
Συνολικός χρόνος : 2 ώρες
750 γ. Χοιρινό μερί κομμένο σε κύβους
500 γ. Μπιζέλι
4-5 Αγκινάρες (προαιρετικά)
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο στο μισό και μακρόστενες λωρίδες
3 κ.σ. πάστα Ντομάτας
1 Ζωμό λαχανικών σε κύβο
2 μέτριες Πατάτες κομμένες σε κύβους
1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
Νερό να σκεπάζει το φαγητό μας
Λάδι για τσιγάρισμα
Στη χύτρα ταχύτητας ζεσταίνουμε το λάδι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε να πάρει χρώμα, δεν κλείνουμε τη κατσαρόλα.
Αφού κοκκινήσει το κρέας προσθέτουμε τα υπόληπτα υλικά και ανακατεύουμε.
Κλείνουμε τη χύτρα ταχύτητας, ψήνουμε για 30 λεπτά. Όταν μπορέσουμε να ανοίξουμε τη χύτρα αφήνουμε το φαγητό να ελαττωθούν τα υγρά ανακατεύοντας κάθε τόσο.
Καλή Επιτυχία!!!
Peas
Servings: 4-5
Cooking time: 30 minutes +1 hour
Total time: 2 hours
What we need
750 g. Pork portion cut into cubes
500 g. Peas
4-5 Artichokes (optional)
1 medium Onion cut in half and long narrow strips
3 tbsp. Tomato paste
1 Vegetable broth in a cube
2 medium Potatoes cut into cubes
1 Carrot cut into slices
Salt
Pepper
Water to cover our food
Oil for sauté onion
How do we do it
Heat the oil in a pressure cooker, sauté the onion, add the meat and let it turn brown, do not close the pot.
After the meat is gets colored, add the remaining ingredients and mix.
Close the pressure cooker, bake for 30 minutes. When we can open the pot, we let the food reduce the liquids by stirring occasionally.
Good luck!!!