Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Μπιζέλι Peas

 

Μπιζέλι

Μπιζέλι Peas

 

Μερίδες : 4-5

Χρόνος ψησίματος : 30 λεπτά +1 ώρα

Συνολικός χρόνος : 2 ώρες

 

Τι χρειαζόμαστε

750 γ. Χοιρινό μερί κομμένο σε κύβους

500 γ. Μπιζέλι

4-5 Αγκινάρες (προαιρετικά)

1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο στο μισό και μακρόστενες λωρίδες

3 κ.σ. πάστα Ντομάτας

1 Ζωμό λαχανικών σε κύβο

2 μέτριες  Πατάτες κομμένες σε κύβους

1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες

Αλάτι

Πιπέρι

Νερό να σκεπάζει το φαγητό μας

Λάδι για τσιγάρισμα

 

Πως το κάνουμε

Στη χύτρα ταχύτητας ζεσταίνουμε το λάδι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε να πάρει χρώμα, δεν κλείνουμε τη κατσαρόλα.

Αφού κοκκινήσει το κρέας προσθέτουμε τα υπόληπτα υλικά και ανακατεύουμε.

Κλείνουμε τη χύτρα ταχύτητας, ψήνουμε για 30 λεπτά. Όταν μπορέσουμε να ανοίξουμε τη χύτρα αφήνουμε το φαγητό να ελαττωθούν τα υγρά ανακατεύοντας κάθε τόσο.

 

Καλή Επιτυχία!!!

              


Peas

 

Servings: 4-5

Cooking time: 30 minutes +1 hour

Total time: 2 hours

 

What we need

750 g. Pork portion cut into cubes

500 g. Peas

4-5 Artichokes (optional)

1 medium Onion cut in half and long narrow strips

3 tbsp. Tomato paste

1 Vegetable broth in a cube

2 medium Potatoes cut into cubes

1 Carrot cut into slices

Salt

Pepper

Water to cover our food

Oil for sauté onion

 

How do we do it

Heat the oil in a pressure cooker, sauté the onion, add the meat and let it turn brown, do not close the pot.

After the meat is gets colored, add the remaining ingredients and mix.

Close the pressure cooker, bake for 30 minutes. When we can open the pot, we let the food reduce the liquids by stirring occasionally.

 

Good luck!!!

Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο Swordfish with potatoes in the oven

  Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο   Ακόμα ένα φαγητό για τη συλλογή απλό, εύκολο.   Μερίδες : 3 Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά Συνολ...