Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Χειροποίητες Ραβιόλες Handmade Ravioli

 

Χειροποίητες Ραβιόλες

 

Χρησιμοποίησα μια συνταγή από τις αμέτρητες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και απλά αντικατέστησα 1 αυγό με 50 γραμμάρια παντζάρι πολτοποιημένο. 

 


Η γέμιση που χρησιμοποίησα

6 Λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε μικρά κομματάκια

200γ σπανάκι κατεψυγμένο

150γ φέτα

Ελαιόλαδο για να τσιγάρισμα του κρεμμυδιού

1 κρεμμύδι μέτριο κομμένο σε μικρά κομματάκια

 

Πως το κάνουμε

Ετοίμασα τη ζύμη με τις οδηγίες της συνταγής.

Τσιγάρισα στο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και έβαλα όλα τα υλικά στο τηγάνι για 7 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

Σχημάτισα τις ραβιόλες και της έψησα για 7 λεπτά σε όχι κοχλαστό νερό απλά σε σχεδόν κοχλαστό.

 

Καλή επυτιχία!!!

 
 

Handmade Ravioli

 

I used one of the countless recipes on the internet and just replaced 1 egg with 50 grams of mashed beets.

 

The filling I used

6 Frankfurt sausages cut into small pieces

200g frozen spinach

150g feta

Olive oil to fry the onion

1 medium onion cut into small pieces

 

How do we do it

I prepared the dough according to the instructions of the recipe.

I fried the onion in olive oil and put all the ingredients in the pan for 7 minutes on medium heat.

I formed the ravioli and cooked it for 7 minutes in non-boiling water, just in almost boiling water.

 

Good luck !!!

 

 

Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο Swordfish with potatoes in the oven

  Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο   Ακόμα ένα φαγητό για τη συλλογή απλό, εύκολο.   Μερίδες : 3 Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά Συνολ...