Χειροποίητες Ραβιόλες
Χρησιμοποίησα μια συνταγή από τις αμέτρητες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και απλά αντικατέστησα 1 αυγό με 50 γραμμάρια παντζάρι πολτοποιημένο.
Η γέμιση που χρησιμοποίησα
6 Λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε μικρά κομματάκια
200γ σπανάκι κατεψυγμένο
150γ φέτα
Ελαιόλαδο για να τσιγάρισμα του κρεμμυδιού
1 κρεμμύδι μέτριο κομμένο σε μικρά κομματάκια
Πως το κάνουμε
Ετοίμασα τη ζύμη με τις οδηγίες της συνταγής.
Τσιγάρισα στο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και έβαλα όλα τα υλικά στο τηγάνι για 7 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Σχημάτισα τις ραβιόλες και της έψησα για 7 λεπτά σε όχι κοχλαστό νερό απλά σε σχεδόν κοχλαστό.
Καλή επυτιχία!!!
Handmade Ravioli
I used one of the countless recipes on the internet and just replaced 1 egg with 50 grams of mashed beets.
The filling I used
6 Frankfurt sausages cut into small pieces
200g frozen spinach
150g feta
Olive oil to fry the onion
1 medium onion cut into small pieces
How do we do it
I prepared the dough according to the instructions of the recipe.
I fried the onion in olive oil and put all the ingredients in the pan for 7 minutes on medium heat.
I formed the ravioli and cooked it for 7 minutes in non-boiling water, just in almost boiling water.
Good luck !!!