Σολομός φούρνου με ρύζι
Μερίδες : 3-4
Χρόνος ψησίματος : 20 λεπτά ρύζι + 25 λεπτά σολομός
Συνολικός χρόνος : 45 λεπτά
Σολομός
1 φιλέτο Σολομού (κομμένο στα 4)
½ κ.γ. Δενδρολίβανο
1 κ.σ. Μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι άσπρο
Ρύζι
¾ φ. Ρύζι
2 φ. Νερό
1 Ζωμό λαχανικών σε κύβο
Λαχανικά για το ρύζι(μπιζέλι, φασολάκι, πολύχρωμα πιπέρια, καρότο)
Σολομός : Πλένουμε το φιλέτο, το κόβουμε σε 4 κομμάτια και το βάζουμε σε ταψί. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά παντού στα φιλετάκια και ψήνουμε για 25 λεπτά στους 180c°.
Ρύζι : Ζεσταίνουμε το νερό βάζουμε το ζωμό, τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου (ανάλογα με το ρύζι μας).
Καλή Επιτυχία!!!
Salmon in the oven with rice
Servings: 3-4
Cooking time: 20 minutes rice + 25 minutes salmon
Total time: 45 minutes
What we need
Salmon
1 salmon fillet (cut into 4)
½ tsp. Rosemary
1 tbsp. Mustard
Salt
White pepper
Rice
¾ c. Rice
2 c. Water
1 Vegetable broth in a cube
Vegetables for rice (pea, green bean, colorful peppers, carrot)
How do we do it
Salmon: Wash the fillet, cut it into 4 pieces and put it in a pan. Put the rest of the ingredients everywhere in the fillets and cook for 25 minutes at 180c °.
Rice: Heat the water, add the broth, the rest of the ingredients and cook for about 20 minutes (depending on our rice).
Good luck!!!