Ψαρονέφρι με σάλτσα κουμανδαρίας
Μερίδες :2
Χρόνος ψησίματος : 15-20 λεπτά
Συνολικός χρόνος : 40 λεπτά
Τι χρειαζόμαστε
Ψαρονέφρι
350 γ. Ψαρονέφρι
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.γ. Μουστάρδα
2 κ.σ. Διάφορα μυρωδικά ψιλοκομμένα
1 κ.γ. Ελαιόλαδο
1 κ.σ. Φρυγανιά
Σάλτσα κουμανδαρίας
200 μλ. Bistro Powder
70 μλ. Κουμαδαρία
25 γ. Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Ψαρονέφρι
Ετοιμάζουμε το κρέας καθαρίζοντας από τις ίνες, το σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο να πάρει χρώμα και το αφήνουμε να κρυώσει.
Όσο κρυώνει ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη φρυγανιά, αλάτι , πιπέρι και ανακατεύουμε.
Περνάμε το κρέας από τη μουστάρδα και έπειτα από το μίγμα με τα μυρωδικά και το ψήνουμε στο φούρνο για 15-20 λεπτά στους 170c°.
Σάλτσα κουμανδαρίας
Ετοιμάζουμε τη σκόνη bistro powder (υπάρχουν οδηγίες για αναλογίες στη συσκευασία) προσθέτουμε το μίγμα σε μια κατσαρόλα και την αφήνουμε να ελαττωθεί στο μισό. Προσθέτουμε τη κουμανδαρία και ψήνουμε μέχρι να έχουμε την επιθυμητή ρευστότητα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τη σάλτσα ζεστή.
Σερβίρουμε με πουρέ και βρασμένα λαχανικά.
Καλή Επιτυχία!!!
Pork Tenderloin with Commandaria sauce
Servings: 2
Cooking time: 15-20 minutes
Total time: 40 minutes
What we need
Pork Tenderloin
350g. Pork Tenderloin
Salt
Pepper
1 tbsp. Mustard
2 tbsp. Various chopped herbs
1 tbsp. Olive oil
1 tbsp. Bread crumbled
Commandaria sauce
200 ml. Bistro Powder
70 ml. Commandaria
25 g. Butter
Salt
Pepper
How do we do it
Pork Tenderloin
Prepare the meat by cleaning it from the fibers, sauté it in a little butter to get color and leave it to cool.
While it cools, chop the herbs finely, add the olive oil, the toast, salt, pepper and mix.
Pass the meat through the mustard and then in the mixture with the spices and bake it in the oven for 15-20 minutes at 170c °.
Commandaria sauce
Prepare the bistro powder (there are instructions for proportions in the package) add the mixture to a saucepan and let it reduce by half. Add the Commandaria and bake until you have the desired liquidity. Add the remaining ingredients and mix. Serve the sauce hot.
Serve with mashed potatoes and boiled vegetables.
Good luck!!!