Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ψαρονέφρι με σάλτσα κουμανδαρίας Pork Tenderloin with Commandaria sauce


           Ψαρονέφρι με σάλτσα κουμανδαρίας


 

Μερίδες :2

Χρόνος ψησίματος : 15-20 λεπτά

Συνολικός χρόνος : 40 λεπτά

 

Τι χρειαζόμαστε

Ψαρονέφρι

350 γ. Ψαρονέφρι

Αλάτι

Πιπέρι

1 κ.γ. Μουστάρδα

2 κ.σ. Διάφορα μυρωδικά ψιλοκομμένα

1 κ.γ. Ελαιόλαδο

1 κ.σ. Φρυγανιά

Σάλτσα κουμανδαρίας

200 μλ. Bistro Powder

70 μλ. Κουμαδαρία

25 γ. Βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Πως το κάνουμε

Ψαρονέφρι

Ετοιμάζουμε το κρέας καθαρίζοντας από τις ίνες, το σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο να πάρει χρώμα και το αφήνουμε να κρυώσει.

Όσο κρυώνει ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη φρυγανιά, αλάτι , πιπέρι και ανακατεύουμε.

Περνάμε το κρέας από τη μουστάρδα και έπειτα από το μίγμα με τα μυρωδικά και το ψήνουμε στο φούρνο για 15-20 λεπτά στους 170c°.

Σάλτσα κουμανδαρίας

Ετοιμάζουμε τη σκόνη bistro powder (υπάρχουν οδηγίες για αναλογίες στη συσκευασία) προσθέτουμε το μίγμα σε μια κατσαρόλα και την αφήνουμε να ελαττωθεί στο μισό. Προσθέτουμε τη κουμανδαρία και ψήνουμε μέχρι να έχουμε την επιθυμητή ρευστότητα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τη σάλτσα ζεστή.

Σερβίρουμε με πουρέ και βρασμένα λαχανικά.

 

Καλή Επιτυχία!!!

 

 


Pork Tenderloin with Commandaria sauce

 

Servings: 2

Cooking time: 15-20 minutes

Total time: 40 minutes

 

What we need

Pork Tenderloin

350g. Pork Tenderloin

Salt

Pepper

1 tbsp. Mustard

2 tbsp. Various chopped herbs

1 tbsp. Olive oil

1 tbsp. Bread crumbled

Commandaria sauce

200 ml. Bistro Powder

70 ml. Commandaria

25 g. Butter

Salt

Pepper

How do we do it

Pork Tenderloin

Prepare the meat by cleaning it from the fibers, sauté it in a little butter to get color and leave it to cool.

While it cools, chop the herbs finely, add the olive oil, the toast, salt, pepper and mix.

Pass the meat through the mustard and then in the mixture with the spices and bake it in the oven for 15-20 minutes at 170c °.

Commandaria sauce

Prepare the bistro powder (there are instructions for proportions in the package) add the mixture to a saucepan and let it reduce by half. Add the Commandaria and bake until you have the desired liquidity. Add the remaining ingredients and mix. Serve the sauce hot.

Serve with mashed potatoes and boiled vegetables.

 

 

Good luck!!!

 

Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο Swordfish with potatoes in the oven

  Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο   Ακόμα ένα φαγητό για τη συλλογή απλό, εύκολο.   Μερίδες : 3 Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά Συνολ...