Χρόνος ψησίματος : 1 ώρα και 30 λεπτά
1 Κιλό. Χοιρινό μπούτι
500 γ. Μπάμιες
1 μέτριο Κρεμμύδι κομμένο σε μισές ροδέλες
1 κ.γ. Αλάτι
½ κ.γ. Πιπέρι
2 κ.σ. Λάδι για τσιγάρισμα
1 Λεμόνι
2 κ.σ. ντοματοπολτό
2 μέτριες Πατάτες κομμένες σε κύβους
Νερό για να σκεπάζει το φαγητό
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το κρέας να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για μια με μιάμιση ώρα (ελέγχουμε). Δεν ανακατεύουμε γιατί θα λιώσουν οι μπάμιες.
Okra
Servings: 3-4
Cooking time: 1 hour and 30 minutes
What we need
1 k. Pork
500 g. Okra
1 medium Onion cut into half slices
1 tbsp. Salt
½ tbsp. Pepper
2 tbsp. Oil for deep frying
1 Lemon
2 tbsp. tomato paste
2 medium potatoes cut into cubes
Water to cover the food
How do we do it
Heat the oil in a saucepan, fry the onion and add the meat to get color. Add the remaining ingredients, mix and cook on low heat for an hour and a half (check). We do not mix because the okra will melt.