Βοδινό κοκκινιστό με πατάτες
και κρασί
Ακόμα ένα απλό φαγητό με λίγη
ιδιαιτερότητα στη γεύση λόγω του φασκόμηλου.
Μερίδες : 5
Χρόνος ψησίματος : 2 ώρες
περίπου
Συνολικός
χρόνος : 2 ώρες και 30 λεπτά
Τι χρειαζόμαστε
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 μεγάλο Κρεμμύδι κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες
700γ. Βοδινό μπούτι (κομμένο σε κύβους)
4 μέτριες Πατάτες (κομμένεςσε κύβους)
1 π. Μανιταράκια
1 Ζωμό βοδινό κύβο
2 λ. Νερό
1 π. κόκκινο Κρασί
1 π. Ντομάτες τριμμένες στο τρίφτη
1 κ.σ. Πάστα ντομάτας
1 κ.γ. Δεντρολίβανο αποξηραμένο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. Φασκόμηλο φρέσκο ψιλοκομμένο
Πως το κάνουμε
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και
μαραίνουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε στη κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το
φασκόμηλο.
Ψήνουμε για 1:30-2:00 ώρες σε μέτρια φωτιά.
Πριν σερβίρουμε προσθέτουμε φασκόμηλο.