Μερίδες :1
Συνολικός χρόνος : 15 λεπτά
½ κ.σ. Ελαιόλαδο
1 σκελίδα Σκόρδο ψιλοκομμένη
100γ. Βραστό Μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομματάκια
200γ. Σπανάκι
½ π. Κρασί
1 κ.σ. Ντοματοπολτό
½ π. Νερό
Αλάτι
Πάπρικα
2 κ.σ. Πινόλια σπόροι κουκουναριού
½ φ. Ρόδι
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο το κρέας, το σπανάκι, το κρασί. Όταν εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και όταν εξατμιστεί το νερό είναι έτοιμη.
Συνόδευσα καστανά μακαρόνια σπαγγέτι.
Αν αφαιρέσουμε το μοσχάρι γίνεται χορτοφαγική σάλτσα.
Καλή Επιτυχία!!!
Sauce with spinach and beef
Servings: 1
Total time: 15 minutes
What we need
½ tbsp. Olive oil
1 clove Chopped garlic
100g. Boiled Beef cut into small pieces
200g. Spinach
½ c. Wine
1 tbsp. Tomato paste
½ c. Water
Salt
Paprika
2 tbsp. seeds of pine cones
½ c. Pomegranate
How do we do it
Heat the olive oil in a pan, add the garlic, the meat, the spinach, the wine. When the wine evaporates add the remaining ingredients and when the water evaporates it is ready.
I accompanied brown spaghetti spaghetti.
Ιf we remove the beef it becomes a vegetarian sauce.
Good luck!!!