Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Σάλτσα με σπανάκι και μοσχάρι Sauce with spinach and beef

 

Σάλτσα με σπανάκι και μοσχάρι

 

σάλτσα με σπανάκι και μοσχάρι Sauce with spinach and beef

Μερίδες :1

Συνολικός χρόνος : 15 λεπτά

 

Τι χρειαζόμαστε

½ κ.σ. Ελαιόλαδο

1 σκελίδα Σκόρδο ψιλοκομμένη 

100γ. Βραστό Μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομματάκια

200γ. Σπανάκι

½ π. Κρασί

1 κ.σ. Ντοματοπολτό

½ π. Νερό

Αλάτι

Πάπρικα

2 κ.σ. Πινόλια σπόροι κουκουναριού

½ φ. Ρόδι

 

Πως το κάνουμε

Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο το κρέας, το σπανάκι, το κρασί. Όταν εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και όταν εξατμιστεί το νερό είναι έτοιμη.

Συνόδευσα καστανά μακαρόνια σπαγγέτι.

Αν αφαιρέσουμε το μοσχάρι γίνεται χορτοφαγική σάλτσα.

 

 

 

Καλή Επιτυχία!!!

 

 

 

 

Sauce with spinach and beef

 

Servings: 1

Total time: 15 minutes

 

What we need

½ tbsp. Olive oil

1 clove Chopped garlic

100g. Boiled Beef cut into small pieces

200g. Spinach

½ c. Wine

1 tbsp. Tomato paste

½ c. Water

Salt

Paprika

2 tbsp. seeds of pine cones

½ c. Pomegranate

 

How do we do it

Heat the olive oil in a pan, add the garlic, the meat, the spinach, the wine. When the wine evaporates add the remaining ingredients and when the water evaporates it is ready.

I accompanied brown spaghetti spaghetti.

Ιf we remove the beef it becomes a vegetarian sauce.

 

Good luck!!!

 


 

Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο Swordfish with potatoes in the oven

  Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο   Ακόμα ένα φαγητό για τη συλλογή απλό, εύκολο.   Μερίδες : 3 Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά Συνολ...