Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Χοιρινό με μουστάρδα και κρασί Pork with mustard and wine

 

Χοιρινό με μουστάρδα και κρασί

 

Pork with mustard and wine

Μερίδες : 5-6

Χρόνος ψησίματος : 1 ώρα μέχρι Μιάμιση

Συνολικός χρόνος :  2 ώρες

 

Τι χρειαζόμαστε

750 γ. Χοιρινό μπούτι κομμένο σε κύβους

5 μέτριες Πατάτες κομμένες σε κύβους

1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες

250 γ. Μανιταράκια ολόκληρα

200 γ. Κρεμμύδια μικρά

2 κ.σ. Μουστάρδα

1/2 φ. κρασί Άσπρο

Ζωμό λαχανικών σε κύβο

1-2 λ. Νερό

 

Πως το κάνουμε

Βάζουμε όλα τα υλικά σε χύτρα ταχύτητας και ψήνουμε για 30 λεπτά. Όταν μπορέσουμε να ανοίξουμε τη χύτρα ψήνουμε για ακόμα 30-45 λεπτά να ελαττωθούν τα υγρά του φαγητού.

 

Καλή Επιτυχία!!!

 

 


 

Pork with mustard and wine

 

Servings: 5-6

Cooking time: 1 hour to One and a half

Total time: 2 hours

 

What we need

750 g. Pork leg cut into cubes

5 medium potatoes cut into cubes

1 Carrot cut into slices

250 g. Whole mushrooms

200 g. Onions small

2 tbsp. Mustard

1/2 cup white wine

Vegetable broth in a cube

1-2 l. Water

 

How do we do it

Put all the ingredients in a pressure cooker and cook for 30 minutes. When we can open the pot, cook for another 30-45 minutes to reduce the food liquids.

 

Good luck!!!

 

Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο Swordfish with potatoes in the oven

  Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο   Ακόμα ένα φαγητό για τη συλλογή απλό, εύκολο.   Μερίδες : 3 Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά Συνολ...