Χοιρινό με μουστάρδα και κρασί
Χρόνος ψησίματος : 1 ώρα μέχρι Μιάμιση
Συνολικός χρόνος : 2 ώρες
750 γ. Χοιρινό μπούτι κομμένο σε κύβους
5 μέτριες Πατάτες κομμένες σε κύβους
1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
250 γ. Μανιταράκια ολόκληρα
200 γ. Κρεμμύδια μικρά
2 κ.σ. Μουστάρδα
1/2 φ. κρασί Άσπρο
Ζωμό λαχανικών σε κύβο
1-2 λ. Νερό
Βάζουμε όλα τα υλικά σε χύτρα ταχύτητας και ψήνουμε για 30 λεπτά. Όταν μπορέσουμε να ανοίξουμε τη χύτρα ψήνουμε για ακόμα 30-45 λεπτά να ελαττωθούν τα υγρά του φαγητού.
Καλή Επιτυχία!!!
Pork with mustard and wine
Servings: 5-6
Cooking time: 1 hour to One and a half
Total time: 2 hours
What we need
750 g. Pork leg cut into cubes
5 medium potatoes cut into cubes
1 Carrot cut into slices
250 g. Whole mushrooms
200 g. Onions small
2 tbsp. Mustard
1/2 cup white wine
Vegetable broth in a cube
1-2 l. Water
How do we do it
Put all the ingredients in a pressure cooker and cook for 30 minutes. When we can open the pot, cook for another 30-45 minutes to reduce the food liquids.
Good luck!!!