Ριζότο με καστανό ρύζι
Μερίδες :2
Συνολικός χρόνος : 45 λεπτά
½ φ. Ρύζι καστανό
1 Ζωμό λαχανικών σε κύβο διαλυμένο σε 600 γ. Νερό
Χυμό από 1 μέτριο Λεμόνι
1 κ.σ. Ξύδι
½ κ.γ. Εστραγκόν
½ κ.γ. Δεντρολίβανο
100 γ. Καβουρδισμένα Καρύδια
70 γ. Ζαμπόν
1 κ.σ Μαϊντανό
Φτιάχνουμε το ριζότο με τη γνωστή διαδικασία (προσθέτοντάς λίγο λίγο το ζωμό).
Πριν σβήσουμε τη φωτιά προσθέτουμε το λεμόνι, το ξύδι , το εστραγκόν, το δεντρολίβανο και ανακατεύουμε .
Κόβουμε το ζαμπόν και το προσθέτουμε σε ένα τηγάνι να πάρει λίγο χρώμα.
Σερβίρουμε προσθέτοντας το ζαμπόν, το μαϊντανό και τα καρύδια.
Καλή όρεξη!!!
Risotto with brown rice
Servings: 2
Total time: 45 minutes
What we need
½ c. brown Rice
1 Vegetable broth in a cube dissolved in 600 g. Water
Juice of 1 medium Lemon
1 tbsp. Vinegar
½ tsp. Tarragon
½ tsp. Rosemary
100 g. Roasted Walnuts
70 g. Ham
1 tbsp. Parsley
How do we do it
Make the risotto with the known procedure (adding the broth little by little).
Before turning off the heat, add the lemon, vinegar, tarragon, rosemary and mix.
Cut the ham and add it to a pan to get some color.
Serve adding the ham, parsley and walnuts.
Good Luck!!!