Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ριζότο με καστανό ρύζι Risotto with brown rice

 

Ριζότο με καστανό ρύζι

 

Ριζότο Risotto

 

 

Μερίδες :2

Συνολικός χρόνος : 45 λεπτά

 

Τι χρειαζόμαστε

½ φ. Ρύζι καστανό

1 Ζωμό λαχανικών σε κύβο διαλυμένο σε 600 γ. Νερό

Χυμό από 1 μέτριο Λεμόνι

1 κ.σ. Ξύδι

½ κ.γ. Εστραγκόν

½ κ.γ. Δεντρολίβανο

100 γ. Καβουρδισμένα Καρύδια

70 γ. Ζαμπόν

1 κ.σ Μαϊντανό

 

Πως το κάνουμε

Φτιάχνουμε το ριζότο με τη γνωστή διαδικασία (προσθέτοντάς λίγο λίγο το ζωμό).

Πριν σβήσουμε τη φωτιά προσθέτουμε το λεμόνι, το ξύδι , το εστραγκόν, το δεντρολίβανο και ανακατεύουμε .

Κόβουμε το ζαμπόν και το προσθέτουμε σε ένα τηγάνι να πάρει λίγο χρώμα.

Σερβίρουμε προσθέτοντας το ζαμπόν, το μαϊντανό και τα καρύδια.

 

Καλή όρεξη!!!

 

 

Risotto with brown rice

 

Servings: 2

Total time: 45 minutes

 

What we need

½ c. brown Rice

1 Vegetable broth in a cube dissolved in 600 g. Water

Juice of 1 medium Lemon

1 tbsp. Vinegar

½ tsp. Tarragon

½ tsp. Rosemary

100 g. Roasted Walnuts

70 g. Ham

1 tbsp. Parsley

 

How do we do it

Make the risotto with the known procedure (adding the broth little by little).

Before turning off the heat, add the lemon, vinegar, tarragon, rosemary and mix.

Cut the ham and add it to a pan to get some color.

Serve adding the ham, parsley and walnuts.

 

Good Luck!!!

Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο Swordfish with potatoes in the oven

  Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο   Ακόμα ένα φαγητό για τη συλλογή απλό, εύκολο.   Μερίδες : 3 Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά Συνολ...