Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Cordon bleu




Ακόμα ένας αγαπημένος μου συνδυασμός είναι τα αλλαντικά με το τυρί, και τι καλύτερο να τα συνδυάζω με κοτόπουλο (καθαρή πρωτεΐνη 😊).


Cordon bleu

Μερίδες : 6-8
Χρόνος προετοιμασίας – διαδικασίας : 20 λεπτά
Χρόνος αναμονής : 2-3 ώρες
Χρόνος ψησίματος : 1 ώρα
Συνολικός χρόνος :4 ώρες

Τι χρειαζόμαστε
4 φιλέτα Κοτόπουλο
1/2 φ. Αλεύρι
3 Αυγά (βάζω  Πιπεριά, Μπαχάρι, Αλάτι )
1 φ. Γαλέτα
4 φέτες  Χαμ και Λούντζα
4 φέτες Τυρί

Cordon bleu

Πως το κάνουμε
Ανοίγουμε τα φιλέτα στη μέση  και τα πιέζουμε να είναι ομοιόμορφα όσον αφορά το πάχος τους.
Πρώτα βουτάμε τα φιλέτα στο αλεύρι μετά στα αυγά και τέλος στη φρυγανιά, βάζουμε τα αλλαντικά και το τυρί στη μέση του κάθε κομματιού και κλείνουμε τα φιλέτα με οδοντογλυφίδες.
Βάζουμε τα φιλέτα στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα φιλέτα να πάρουν χρώμα.
Συνεχίζουμε το ψήσιμο στο φούρνο για 40 -45 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Μπορούμε να συνοδεύσουμε το κοτόπουλο  με πατάτες φούρνου, σαλάτα ή ότι άλλο θέλουμε


Cordon bleu
Καλή Επιτυχία!!!




Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο Swordfish with potatoes in the oven

  Ξιφίας με πατάτες στο φούρνο   Ακόμα ένα φαγητό για τη συλλογή απλό, εύκολο.   Μερίδες : 3 Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά Συνολ...